IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана обяснява защо сплита косата на сина си и какво е значението на тези плитки

29 март 2024 11 00

Попзвездата обсъжда майчинството с китайския Vogue

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Риана разкри, че е била „незабавно“ подтикната да сплете косата на сина си, като разкри и значението на този стайлинг в нейната култура. Говорейки с китайското издание на списание Vogue, чиято корица краси този месец, попзвездата описа как плитките са в „кръвта“ ѝ и се смятат за „форма на защита“ в нейната родина Барбадос.

36-годишната певица споделя двама сина с дългогодишния си партньор – рапъра A$AP Rocky. Децата на двойката са Реза, който скоро ще стане на две и Райът, който е на седем месеца.

„Израснах на Карибите и това беше всичко, което една местна майка можеше да направи за децата си. Някои деца растяха в семейства с един родител, с майки, работещи на три места, които нямаха време да ги целуват всеки ден. Това е форма на защита, част от нашите корени и традиция, оставена от нашите предци“, казва Риана.

Изпълнителката продължава да описва значението на плитките в интервюто и обсъжда как нейният партньор ѝ е отворил очите си за тяхното въздействие: „Това е исторически значимо и ни кара да осъзнаем откъде идваме. Това е нашата изгубена история. Наистина научих много от бащата на децата ми, който носи косата си на плитки. Затова веднага поисках косата на сина ми да бъде сплетена на плитки.“

Риана изглежда невероятно в последния брой на Vogue China преди стартирането на своята модна и козметична империя Fenty, която стартира продажбите си в Китай от следващия месец.

Във въпросното интервю певицата обсъжда майчинството, културата си и успешната си кариера. В едно зашеметяващо изображение от фотосесията Риана носи изцяло бродиран ансамбъл, състоящ се от секси сако, сутиен и подходяща каубойска шапка. Красивата изпълнителка показва и татуировката си с крилата на богиня, която се намира под бюста ѝ.

На друга снимка Риана носи привличаща вниманието бяла рокля, а меднокафявата ѝ коса е сплетена на плитки.

Говорейки за насърчаването на индивидуалността в децата си, Рири казва по време на интервюто следното: „Най-красивото нещо… е, че децата идват на света със собствената си индивидуалност и искреност, без никаква логика или съответствие, което обикновено те кара да чувстваш, че трябва да се вписват в определена група.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

„Наистина е красиво да се види и искам да продължа да им помагам да се ориентират в това и да се уверя, че знаят, че могат да бъдат каквито пожелаят... трябва да знаят, че са красиви и уникални. Обичам ги точно по този начин“, добавя тя.

Миналата седмица Риана обяви, че нейната марка Fenty Beauty ще бъде налична в Китай от 1 април.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Това е огромен бизнес ход за звездата, тъй като Китай е вторият по големина пазар за красота в света след САЩ. Риана вече се смята за най-младата жена милиардер в Америка. Нейното нетно състояние се оценява на около 1,4 милиарда долара. А милиардното ѝ богатство не идва само от музикалната ѝ кариера, но и от изключително успешната ѝ козметична компания.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари