IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аштън Кътчър сменя Чарли Шийн

13 май 2011 07 05

След като Хю Грант отказа, Аштън ще става чичо Чарли

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Актьорът Аштън Кътчър е на път да подпише договор с CBS и продуцентското студио „Warner Bros" за главната роля в сериала „Двама мъже и половина". Доскоро се спрягаше името на британския комик Хю Грант, но той отказа оферта за 1 млн. долара на серия.

Продуцентът Чък Лори бе изпаднал в безизходица в търсенето на достоен заместник на Чарли Шийн, с когото се разделиха с брутални скандали и обиди. Лори се е спрял на 33-годишния любим на Деми Мур, за когото смята, че ще бъде добре приет: „Той наистина е смешен. Хората ще го харесат", бил коментарът на Чък.

Колко са предложили на Аштън не е ясно, но се говори, че сумата е доста солидна. Чарли Шийн напусна сериала през март, заради творчески различия и най-вече заради неразбирателство с Чък Лори.

Той стартира свое собствено шоу „ Sheen's Korner" и турне в Северна Америка под мотото „ My Violent Torpedo of Truth/Defeat is Not An Option", които му носят големи успехи. Последните сезони Шийн получаваше по 2 млн. долара на серия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

kaitlin_stz ( преди 12 години )
Без Чарли сериалът няма да е същия......
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар