IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бекъм: Малката Скарлет вече е тук!

17 май 2011 09 39

Семейство Бекъм увеличи броя си с кученцето Скарлет

Снимка:  Facebook/ David Beckham

Снимка: Facebook/ David Beckham

Не, не, не се е родила така очакваната  дъщеричка на семейство Бекъм. Но явно бъдещите родители изгарят от нетърпение и вече са си взели малко момиченце - бебе булдог, с когото да тренират. Кученцето вече дори си има име – Скарлет и е най-новият член на семейството.

„Дейвид обожава малката Скарлет. Тя е толкова сладка!", туитнала Виктория в социалната мрежа. Дейвид също не пропуснал да изрази щастието си от новата „придобивка" със съобщението в своя Фейсбук: „Всички приветстваме уголемяването на семейството ни. Името й е Скарлет" и в добавка публикувал снимка на малкия, френски булдог.

Кученцето със сигурност ще радва най-много мама Вики, която отдавна мечтае девойките в нейното семейство да нараснат. Докато чака момиченцето да се роди, не бихме се изненадали да се погрижи за разкрасяването на малката Скарлет, а защо не и да направи модна линия за кученца!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари