IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кели Престън: "Джон е... секси"

18 юни 2012 06 39

Актрисата чисти имиджа на съпруга си след гей-скандала

Кели Престън; Снимка: Reuters

Кели Престън; Снимка: Reuters

Съпругата на нарочения за гей Джон Траволта - Кели Престън споделя, че тяхната връзка е жива вече 21 години благодарение на това, че умеят да се забавляват.
Холивудското семейство отпразнува своята 20-годишнина от брака си през миналата година. Тогава Джон и Кели се сдобиха и с трето дете. По повод юбилея Кели признава, че бракът им не винаги е бил безпроблемен и че се е налагало да работят за запазване на любовта и уважението по между си през годините.
В телевизионно интервю актрисата каза: "Преминавайки през големи върхове и докосвайки дъното, ние успяхме да продължим напред. Едно от нещата, които ни правят толкова силни заедно, е че и двамата сме забавни и умеем да се смеем на всичко."

Кели разкрива, че продължава да намира за привлекателен съпруга си, като добавя: "Той продължава да е секси..."
Коментарите на Престън, се появяват само няколко седмици след като двойката беше подложена на сериозно изпитание след като двама масажисти – мъже обвиниха Джон в сексуален тормоз.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари