Колин Фарел си призна, че му е трудно да бъде обвързан и, че любовта наистина е сложно нещо. Горещият ирландски актьор, чиято последната сериозна връзка беше с актрисата Алисия Бачледа, от която има 3-годишен син Хенри, споделя че не се е отказал от намирането на трайна любов, но просто още не е открил жена, която да го интригува и извън спалнята.

В интервю за немското списание IN, той каза: "Любовта често е сложна. Сексът без обвързване е много по-лесен. Все пак в мен има този копнеж да намеря любовта на живота си. Ако открия жена, с която да мога да водя интересни разговори след секс, щях да съм в рая."

Това, че няма връзка в живота си, позволява на Колин да се съсредоточи върху това да бъде добър човек и по-специално брилянтен баща на синовете си Хенри и Джеймс (който е от връзката му с модела Ким Борденейв).

Още по темата

Той казва: "Моята основна задача в живота ми е да бъда по-добър човек, приятел, любовник и баща. Мисля, че имам още път да извървя в тази посока."

36-годишната звезда от филма "Кръв за кръв", която преодоля проблемите си с алкохола преди години, признава, че децата му напълно са променили живота му.

Колин казва: "Бащинството е прекрасно. Обичам да бъда с децата. Те са прекрасни и аз ги обожавам."