IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колин Фарел: Любовта е сложна

29 март 2013 09 52

Горещият актьор признава, че затова му е по-лесно да залага на секса без обвързване

Колин с Нуми Рапас; Снимка: Getty Images

Колин с Нуми Рапас; Снимка: Getty Images

Колин Фарел си призна, че му е трудно да бъде обвързан и, че любовта наистина е сложно нещо. Горещият ирландски актьор, чиято последната сериозна връзка беше с актрисата Алисия Бачледа, от която има 3-годишен син Хенри, споделя че не се е отказал от намирането на трайна любов, но просто още не е открил жена, която да го интригува и извън спалнята.

В интервю за немското списание IN, той каза: "Любовта често е сложна. Сексът без обвързване е много по-лесен. Все пак в мен има този копнеж да намеря любовта на живота си. Ако открия жена, с която да мога да водя интересни разговори след секс, щях да съм в рая."

Това, че няма връзка в живота си, позволява на Колин да се съсредоточи върху това да бъде добър човек и по-специално брилянтен баща на синовете си Хенри и Джеймс (който е от връзката му с модела Ким Борденейв).

Той казва: "Моята основна задача в живота ми е да бъда по-добър човек, приятел, любовник и баща. Мисля, че имам още път да извървя в тази посока."

36-годишната звезда от филма "Кръв за кръв", която преодоля проблемите си с алкохола преди години, признава, че децата му напълно са променили живота му.

Колин казва: "Бащинството е прекрасно. Обичам да бъда с децата. Те са прекрасни и аз ги обожавам."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

АНОНИМНА ( преди 7 години )
на света чак, но пък е много сексапилен, макар и на 40 вече, има нещо особено в него, не само че излъчва секс, някакъв особен чар, и е много добър актьор, има страхотни роли в "госп. Юлия", "сортировка", чакаме и два нови с негово участие...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимна ( преди 7 години )
а за мен е най-красивият мъж на света! и най-добрият актьор!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Светлана ( преди 11 години )
За мен пък е супер безличен и като човек, и като актьор. Не виждам нищо интересно в него, а за физически данни да не говорим.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
stela ( преди 11 години )
До Ivan: Субективно е - за теб е средна работа актьор, за други е прекрасен. Въпрос на вкус. А че е прекрасен - прекраден е. Красив външно. За характер няма как да става въпрос.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ivan ( преди 11 години )
Като актьор е средна работа. С кой филм или роля ще остане в историята на киното ?А колко прекрасен мъж е :) докато не поживееш с него не бива до коментираш.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ond ( преди 11 години )
той е прекрасен мъж и актьор!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар