IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сиена Милър и Том Стъридж са новите секси лица на Burberry

1 юли 2013 06 58

Двамата британски актьори показват химията помежду си

Сиена и Том; Снимка: Burberry/Марио Тестино

Сиена и Том; Снимка: Burberry/Марио Тестино

Британските актьори Сиена Милър и Том Стъридж, които са двойка и в живота, са новите лица на марката Burberry за кампанията есен/зима 2013. Двамата заснеха супер секси фотосесия, като първите два кадъра от нея, дело на модния фотограф Марио Тестино, вече се появиха в медиите.

Двамата красавци изглеждат супер-шик в черно белите снимки от рекламата на британската модна къща. Сиена и Том показват химията по между си, облечени в дрехи от новата колекция на Burberry, като на един от кадрите се целуват страстно, скрити зад чанта с леопардов принт.
„Това беше една фотосесия изпълнена с любов и смях", казва главният творчески директор на кампанията – Кристофър Бейли. „Беше страхотно да работим със Сиена и Том и за нас беше чест да уловим магията помежду им."

Милър, която в миналото имаше дълга връзка с друга британска звезда – Джъд Лоу, има едногодишна дъщеря – Марлоу от обещаващия талант Стърдиж, който пък е с четири години по-млад от нея. Това е вторият голям общ проект на двойката.

Сиена и Том; Снимка: Burberry/Марио Тестино

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари