IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Катрин Хейгъл е най-омразната актриса в Холивуд

13 септември 2013 10 03

Киногилдията я описва като „неприятна и трудна“ и не иска да работи с нея

Катрин Хейгъл; Снимка: Reuters

Катрин Хейгъл; Снимка: Reuters

„Никога не съм била любимка на режисьорите и продуцентите", заяви Катрин Хейгъл наскоро в интервю, което обяснява донякъде защо напоследък кариерата ѝ в киното е в застой.

В действителност актрисата, която нашумя със сериала „Анатомията на Грей", беше започнала да се превръща в една от водещите звезди в комедийния бранш, но изведнъж предложенията за роли към нея рязко намаляха. Причината била в нейната репутация, а не в актьорските ѝ заложби. Хората, които са работили с нея твърдят, че тя се държи невъзможно на снимачната площадка и на екипа му било „отчаяно трудно" да се справи с нейното поведение.

„Тя хаби излишно време във всеки един снимачен ден, а това са загубени пари", разкрива човек от екипа на филма „27 Сватби" (27 Dresses).

„Задава милиони въпроси за всичко, никога не харесва дрехите, с които стилистите я обличат, обсъжда сценария непрекъснато, все мрънка за нещо и има изисквания като на суперзвезда."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

нормално ( преди 10 години )
Тя няма кой знае колко успешни филми, като чуя, че участва в някой филм и не си хабя времето с него. Иначе напусна "Анатомията на Грей" (повода й за известност), защото вече не й бил на нивото. Като актриса не е зле, но има много други, така че поведението може и да си го преосмисли.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар