IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пол Уокър и Роджър Родас са се движели с над 160 км в час

6 януари 2014 11 14

Високата скорост е причина за катастрофата, е категоричното становище на експертите

Снимка: архив, Reuters

Снимка: архив, Reuters

Високата скорост е причина за адската катастрофа, в която на място почина актьорът Пол Уокър и приятелят му Роджър Родас.

Докладите от разследването на катастрофата потвърждават, че единствената причина за трагичния инцидент е високата скорост, пише LA Times.

Автомобилът, шофиран от бившия състезател Родас, се е движел с над 100 мили в час (161 км/час), сочат резултатите от разследването. Ударът е бил толкова жесток, че двамата мъже са нямали никакъв шанс да оцелеят, става ясно от докладите от аутопсиите.

В следствие на удара, Уокър е получил множество фрактури и травматични увреждания, а тялото му е било толкова тежко обгорено, че не е можело да се използва за донорство, каквото е било желанието на актьора. Визуалната идентификация на тялото му също е била невъзможна, пише LA Times. Родас е починал на място от черепно-мозъчна травма.

Преди да загине Пол Уокър участваше активно в снимките на седмата част на поредицата „Бързи и яростни“, където играе главна роля. Филмът ще продължи да се снима, като ще бъде с различен сценарий и ще има премиера на 10 април 2015 г. Първоначално компанията „Юнивърсъл пикчърс“ предвиждаше „Бързи и яростни 7“ да излезе на екран на 11 юли 2014 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Kiki ( преди 10 години )
До titi: Hummm,E kak Ne znaesh,no cheti poveche ot GoogleHubav den ot men!;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
titi ( преди 10 години )