IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алисия има мъж до себе си, но дали е Ники?

12 януари 2014 08 55

Певицата нито признава, нито отрича да се е събрала с футболиста

Снимка: официален Фейсбук профил

Снимка: официален Фейсбук профил

Алисия още води дела с бившия си партньор Валери Божинов за издръжката на сина им Валери-джуниър, призна самата тя в предаването „Дикоff" по Нова телевизия.

„Не съм искала 20 хиляди лева на месец, а просто адекватна издръжка спрямо парите, които той получава. Като майка съм длъжна да искам най-доброто за детето си. Съдебните дела са на втора инстанция, ще има и трета, ако някой от двамата реши да обжалва“, каза още тя.

В предаването певицата на няколко пъти подчерта, че не желае да говори за Валери и сегашната му половинка – Николета Лозанова.


Въпреки това не пропусна да подчертае, че тя, за разлика от Николета, е популярна със своята музика, а не със сензации за любовните си връзки и не ѝ е нужен шумът около провокациите на бившата плеймейтка.

В края на предаването тя разказа и за отношенията си с Ники Михайлов, като нито отрече, нито призна да са заедно. Като причина да се влюби в него преди няколко години, тя сподели, че е чувството му за хумор. „Ти го познаваш, знаеш колко приятно чувство за хумор има“, обърна се към Диков певицата.

Алисия допълни, че в момента не е сама и има мъж до себе си. А фактът, че Михайлов се е снимал в последния ѝ видеоклип говори сам за себе си кой ли е този мистериозен мъж...

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари