IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Орландо Блум си хвана френско гадже

30 януари 2014 10 43

Звездата от „Карибски пирати“ се среща с френската актриса Нора Арнезеде

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Орландо Блум има нова любов – французойката Нора Арнезеде. След като наскоро се раздели с дългогодишната си партньорка и майка на детето му, супермоделът Миранда Кер, актьорът не се бави в търсенето на нова интимна приятелка.

Дамата, с която звездата от „Карибски пирати“ и „Хобит“ се вижда е френската актриса Нора Арнезеде, твърди FemaleFirst.co.uk.

Според източник на Mail Online, двойката е била видяна в бар в Лос Анджелис, като видимо се забавлявали в общата си компания.

Най-вероятно причина за запознанството на Нора с Орландо е станал колегата на Блум от „Властелинът на пръстените“, Илайджа Уд. Той се снима заедно с Нора миналата година във филма „Maniac“.

След раздялата с Миранда през октомври 2013 г., Блум беше свързван от таблоидите с няколко жени, сред които колежките му Кондола Рашад, Лив Тайлър и Марго Роби.

Макар официално да са разделени, Орландо и Миранда не спират да общуват помежду си и признават, че все още са близки приятели и се обичат силно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари