IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Романтична игра за „Свети Валентин“ – вход за концерта на Райън Лесли

4 февруари 2014 07 33

Със съдействието на „Symphonics“

Романтична игра за „Свети Валентин“ – вход за концерта на Райън Лесли

Романтична игра по повод Деня на Свети Валентин може да се превърне във вход към концерта на американската HIP-HOP и R&B звезда Райън Лесли, когото феновете могат да видят на 14 февруари т. г., от 18:00 ч, в Софийската опера и балет.

„Symphonics“, с чието съдействие се осъществява шоуто, за пореден път доказват, че музиката, любовта и забавлението са неразривно цяло. След като обявиха, че освен да се насладят на музикалното изживяване, меломаните, купили билети за концерта ще могат да участват на живо и в заснемането на филма „From Sofia With Love“ („От София с любов“), продуциран от самия Лесли, сега промоутърите организират и романтична игра, в която ще бъдат раздадени 20 билета на всички, които докажат, че София наистина е любов!

Конкурсът е предназначен за влюбени двойки, които трябва да документират своите чувства, като изпратят романтична снимка от любимото си място в столицата. Ограничения за избраните локации няма – фотографиите могат да са направени както в любим клуб, така и пред сгради на културата или предпочитани места за срещи на открито в града.

Играта стартира на 2 февруари (неделя), а двойките кандидати да станат част от необичайното и невероятно събитие в Софийската опера и балет, трябва да качат една своя обща снимка на официалната страница на „Symphomics Concerts“ във Фейсбук – https://www.facebook.com/SymphonicsConcerts?fref=ts.

Победители ще станат 10-те двойки, чиито снимки съберат най-много харесвания, като в гласуването чрез image ще се включи и самият Райън Лесли. Щастливците, спечелили вход за едно от най-нестандартните поставяни досега на българска сцена шоута, ще бъдат обявени на 13 февруари в 17:00 ч във фейсбук страницата на „Symphonics Concerts“.

Според Черния Моцарт играта затваря символичния кръг на мегапроекта „From Sofia With Love“, обединяващ изкуството на киното и музиката в прегръдката на любовта на фенове от целия свят.

Каква по-подходяща дата от 14 февруари за нестандартния проект на мистър Лесли и „Symphonics“!

Тъй като местата за концерта са лимитирани, билети могат да се закупят само чрез заявки от официалния сайт на Eventim – http://www.eventim.bg/bg/bileti/ryan-leslie-sofi-sofiska-opera-i-balet-347868/event.html, или от офиса на „Symphonics“ чрез e-mail: viktoria@symphonics.co, http://www.symphonics-group.com/bg/contacts и на тел. +359/988/875 838, +359/879/330 449.

Билетите са на цени от 45, 60 и 90 лева.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари