Само в „Поверително от NL“ за първи път ще бъде показано събитието, което събира на едно място героите на едно емблематично време – сватбата на Георги и Мая Илиеви. Времето на момчетата, които през деня са усмихнати и приветливи, но когато падне нощта, дори собствените им майки не подозират за делата им.

Момчетата, които за едни са „добре облечени бизнесмени“, за други „рекетьори“, а за трети просто „неизбежното явление на прехода“. През следващите няколко седмици най-чаканият телевизионен таблоид ще срещне зрителите с тези герои. В „Поверително от NL“ ще се покажат кадри, които в продължение на 20 години са останали строго засекретени и никога не са били публично достояние.

В тях зрителите на горещия телевизионен таблоид за първи път в телевизионен ефир ще видят хора, за които само са чели. Ще чуят гласовете им, ще ги видят в ситуации, за които никой не подозира, ще научат как се раждат най-влиятелните фигури в бизнеса, ще разберат за приятелствата и предателствата между най-важните за онова време фигури.

За пътя, който „босовете“ изминават от шушляковите анцузи, през актуалната пясъчна коприна, за да стигнат до върховете на модната индустрия в Лондон, Париж и Милано.

В няколко поредни седмици ще бъде разказана една разтърсваща история, която разкрива истинската причина за митичната сватба на Георги Илиев. Защо брат му, Васил Илиев, насърчава сватбата на по-малкия наследник? Каква е била любовта между Жоро и Мая Илиеви? Мая ли е единствената жена, в състояние да укроти опърничавия нрав на Жоро Илиев? И още – за първи път в телевизионен ефир гласовете на Васил и Георги Илиеви.


Само по TV7, истинските лица на Младен Михалев – Маджо, Гриша Ганчев, Фатик, Бай Миле, Стефан Мирославов – Крушата, Поли Пантев, Румен Гайтански – Вълкът, Цветин, Румен Николов – Пашата, Румен Маринов – Нарциса, Злати Златев – Златистия.

8 години след смъртта на страховития бос на ВИС-2, цялата сватба на Георги и Мая Илиеви, както и отговора на фундаменталния въпрос: „Какво се крие зад привидно щастливия повод, събрал супер силите на подземния свят?“

В най-коментирания телевизионен таблоид две дами – Нешка Робева и Капка Георгиева, ще застанат пред камерата, за да се върнат в спомените си за Ванга.


Пред политика Капка Георгиева, Нешка Робева сподели, че Ванга е предрекла, че мирът идва, когато на масата седнат тримата големи от трите града, започващи с буквата „С“. Тя предположи, че единият е София, другият Скопие, но за третия не се нае да прогнозира. Какво бе предсказанието на българската пророчица за най-голямото име в родния спорт? Какво споделяше с най-близкото си обкръжение Ванга, колко често е викала треньора по художествена гимнастика при себе си и кой е заветът, който остава 20 години след смъртта на българския феномен?

В папарашките мрежи на телевизионния таблоид попадат Цеци Красимирова, Гергана, Криско и Диана Любенова.