IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бориса Тютюнджиева и Александър Сано влизат в „Къртицата“ 2

10 февруари 2014 09 52

Моделката и актьорът са новите звезди, които ще влязат в шоуто

Бориса Тютюнджиева и Александър Сано влизат в „Къртицата“ 2

Александър Сано и Бориса Тютюнджиева са следващите известни имена от „великолепната шесторка“ на българските ВИП участници в „Къртицата 2: Разтърсване“.

„Ако животът на Среброто се филмира, би се получил истински екшън, богат и завладяващ, с елементи и на комедия, и на трагедия“ – пише за него в пресата. Човек с много имена, на всички от които се обръща, както сам признава, той е мъж с много професии – актьор, композитор, певец, тв водещ, преподавател, дизайнер, незавършил политолог...

На 37 години Александър Сано може да бъде сочен за пример на скептиците как в условия на криза не просто се оцелява, но и се успява тук и сега. Именно тези черти от характера му го правят „идеалния“ участник във втория сезон на „Къртицата“.

„Всички, които избираме трябва да са личности с характер, не просто оцеляващи, а с воля за победа, силни – ако паднат да могат веднага да се изправят и продължат, да имат интересна биография и житейски опит, защото този сезон шоуто ще бъде повече от риалити – това ще е екшън филм, заснет пред очите на зрителите и затова имаме не просто участници, а герои – разказват продуцентите Иван и Андрей.

Как красивата и на пръв поглед крехка Бориса Тютюнджиева се вписва в ролята на екшън героиня?

Дали участието ѝ в холивудския хорър филм “Погрешен завой“ е достатъчно, за да я направи конкурентна на останалите участници? Кариерата на Бориса доказва, че за нея няма невъзможни неща.

Топмодел с кариера извън страната, с фотосесии за Кавали и много други имена от небосклона на световната мода, бизнес дама със собствен моден лейбъл, номинирана за най-секси българка на 2013, наградена за най-добре облечена светска личност, забърквана, както всички красиви жени в България, често в скандали, лице на международна кампания за легализиране на медицинската марихуана...

Бориса Тютюнджиева е високо организиран, дисциплиниран „войн“ от световните подиуми, видимо в идеална физическа форма и едновременно с това жена със заявена социална позиция и силно чувство за справедливост... тоест истинска героиня в екшъна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

titi ( преди 10 години )
nito sam tezi , nito se zanimavam s takiva ne6ta , otdavnma sam minavala po 100 pati tezi pateki, izrovih vsi4ko
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар