IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иво Аръков и Мика Стоичкова са огорчени от завистта на хората

19 февруари 2014 10 10

Двойката дава първото си телевизионно интервю заедно

Снимка: COOL...T

Снимка: COOL...T

Една от най-харесваните и популярни български двойки – Мика Стоичкова и Иво Аръков ще дадат първото си телевизионно интервю заедно за предаването COOL...T.

Зрителите на предаването първи ще научат неразказвани подробности около запознанството на двамата, заедно ли живеят, как минава един техен ден и как гледат на клюките и огромния интерес към личния им живот.

В студиото влюбените няма да скрият разочарованието си от злонамерените хора и завистта, с които са се сблъскали.

Мика признава, че единствено в България за семейство Стоичкови са били изписани негативни статии и единствено здравата психика е спасила фамилията от разпад.

Иво пък разказва как се разбира с футболната легенда и имало ли е скандал около скорошното напускане на актьора от Малък градски театър „Зад канала“.

Чаровният Тони от сериала на bTV „Фамилията“ ще повдигне и завесата около старта на новия сезон на поредицата на 4 март от 21:00 часа.

Дали Мика и Иво планират да останат да живеят в България, каква е химията помежду им и приятно ли е да наричат гаджето ти „секссимвол“ – тези и още любопитни отговори – в COOL…T, тази събота от 16:00 часа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )