IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ивана е твърдо решена да отслабва

19 февруари 2014 10 55

Певицата ще сваля килограми с вакуумна терапия

Ивана е твърдо решена да отслабва

Гранд дамата на поп фолка, една от малкото, около които няма скандали, а само хитове, първа от своя бранш реши да се преобрази напълно само с естествени методи без операции.

Тя пристигна в студиото на Евелина Борисова навръх рождения ден на дъщеря си, специално за да се запознае с единствения оригинален Фраксел в България.

Ивана сама потърсила Ева Борисова, защото решила да последва примера на холивудските звезди. Те все по-често бягат от скалпела и търсят по-здравословни методи за отслабване, подмладяване и разкрасяване.

„Имам много участия и нямам време да излизам за дълго от строя с различни операции. Страх ме е от тях и не искам да рискувам здравето си, а е задължително да изглеждам добре. Уважавам публиката си“, признава Ивана.

Промяната вече е започнала с дълбоко почистване на лицето. Хитра американска джаджа изсмуква с вакуум от порите всички замърсявания, без да травмира кожата като козметичките. Само след дни звездата отскочила от Пловдив специално, за да си направи Термаж вместо лифтигнг. „Една процедура за 1 час и до 6 месеца се изтриват поне 5 годинки. Добра инвестиция”, смее се поп дивата.

Тя е твърдо решена и да отслабва при Ева Борисова, с нейната станала хит вакуумна терапия, която топи сантиметри без глад и тежки упражнения.

„От толкова години на сцената и третиране с какво ли не си съсипах и косата”, признава Ивана. „Тук, при Евка могат да ми я възстановят с лазери и натурални продукти. Решила съм този път да съм по-постоянна и ще видите как след около половин година ще стана нов човек”, кълне се емблематичната певица.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Ади ( преди 10 години )
слаба или пълнчка..Ивана е готина:)има харизма жената!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
винаги съм я харесвала, поне изглежда естествена и не е надута
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар