IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Продуцентът на Take That се заема с кариерата на Жана Бергендорф

25 февруари 2014 14 13

Певицата стартира кариерата си от Лондон

Продуцентът на Take That се заема с кариерата на Жана Бергендорф

Жана Бергендорф е на прага да направи летящ старт в своята музикална кариера от меката на музиката – Лондон!

След като спечели втория сезон на най-успешния музикален риалити формат през изминалата година – X Factor, излъчван от Нова телевизия, с рекордния вот от 69,9 %, атрактивната певица заминава за Лондон, заедно с екип на Вирджиния Рекърдс. Там тя ще се срещне с емблематични имена в музикалния бизнес и ще чуе коментари за своя първи сингъл.

След края на предаването, певицата започна работа с няколко авторски колектива по три различни проекта едновременно. Песните са вече почти завършени и Жана и екипът ѝ са изправени пред въпроса коя от тях да стане първият ѝ сингъл. В Лондон тя ще се срещне с един от емблематичните музикални продуценти на Острова – Рей Хеджис – в собственото му студио.

Рей е работил с имена като Take That, Boyzone, Ронън Кийтинг, Том Джоунс, Ема Бънтън и други. Жана ще му представи и трите си проекта и ще чуе неговия професионален съвет за избор на дебютен сингъл.

Цялото пътуване в Лондон, Жана посвещава на хората, които я избраха за победител в X Factor и които я мотивират да се занимава с музика. В своята официална фейсбук страница младата певица сподели:

„След победата в X Фактор започнаха да ми се случват удивителни неща, които дължа изцяло на вас и на вашата подкрепа. Благодарна съм на всички, които ме превърнаха в победител и бих искала да знаят, че правя това за тях“. За да бъдат с нея феновете ѝ през цялото пътуване, Жана ще снима за тях серия от видеодневници, които ще бъдат ексклузивно публикувани в сайта Vbox7.com. Мини-сериалът ще съдържа най-интересните моменти от пътуването на певицата, срещите ѝ с музикални величия и личните ѝ впечатления от града на музиката.

За някои от феновете ѝ ще има и персонални послания от Лондон. В своята фейсбук страница Жана дава възможност на тези, които следят кариерата ѝ, да се превърнат в нейни виртуални гидове в това пътешествие като ѝ помогнат с конкретни идеи за програмата ѝ в Лондон.

Феновете могат да ѝ препоръчат кои забележителности или събития да посети, с коя световна музикална звезда от X Factor да се срещне или в кой легендарен клуб да се забавлява.

Всички могат да публикуват идеите си в официалната фейсбук страница на Жана Бергендорф – fb.com/zhanabergendorffofficial, с хаштаг #ZhanainLondon, до полунощ на 4 март 2014 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Katnip ( преди 10 години )
Пожелавам и успех :) Не ми беше фаворитката, но все пак ми харесва.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
pepi ( преди 10 години )
Анонимен ( преди 10 години )