IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жана Бергендорф се среща с Джеймс Артър

5 март 2014 14 12

Победителката от X Factor ще се срещне с английската звезда

Жана Бергендорф се среща с Джеймс Артър

Победителката във втория сезон на супер успешния музикален формат излъчван по Нова телевизия X Factor, Жана Бергендорф, се довери изцяло на феновете, които наредиха програмата за престоя ѝ в Лондон след редица предложения и препоръки.

Пътуването ѝ за меката на световната музика бе планирано след края на музикалното предаване през декември, когато Саня Армутлиева пое ангажимента да заведе Жана на Острова и да я запознае с ключови фигури в музикалния бизнес.

В началото на миналата седмица Жана помоли почитателите си в социалните мрежи да ѝ изпратят предложения с кого биха искали да се срещне в Лондон и кои забележителности да посети. Реакцията на феновете беше удивителна и предизвика вълна от коментари и предложения. Стотици хора се включиха в кампанията и станаха виртуални гидове на Жана.

За да бъдат феновете неразделна част от кариерата на певицата, специално за тях тя ще направи мини-сериала „Жана в Лондон – Vbox7 дневник“. В него тя ще заснеме цялото пътуване, различните срещи и интересни моменти от престоя си в Лондон. Тук идва и специалната изненада – всяка серия ще бъде посветена на един от феновете, които ѝ помогнаха да планира пътуването си в Лондон и коментираха на фейсбук страницата на Жана.

Първият клип ще бъде онлайн на 17 март 2014 г. Едно от имената най-често препоръчвано на Жана за среща от всички фенове беше това на чаровния победител от 9-тия сезон на британския X Factor (2012 г.) – Джеймс Артър.

Роденият в Мидълзбро изпълнител спечели сърцата на английската публика с неподражаемото си изпълнение на песента „Impossible“, която Жана също изпя в рамките на предаването.

„Impossible“, кавър версия на песента на Шонтел, се превърна в най-продавания сингъл във Великобритания за 2012-та година. Песента оглави чартовете на iTunes в 34 държави.

Джеймс Артър е в период на активна кампания по промотирането на дебютния си албум „James Arthur“ (Вирджиния Рекърдс/Sony Music) в британските медии, но това не му попречи да потвърди моментално желанието си да се запознае с българския победител от музикалния формат. Двамата ще се срещнат в студиото на един от най-рейтинговите телевизионни канали, където Джеймс Артър ще бъде основен гост в едно от предаванията.

Жана е поканена и като специален гост на концерта на финалистите от последния сезон на X Factor Англия на легендарния стадион Уембли. Там атрактивната изпълнителка ще има възможност да се запознае и да поговори с всички финалисти, да усети атмосферата на бекстейдж зоната преди началото на концерта, който ще бъде изнесен пред многохилядна публика и да се срещне с победителката от X Factor UK 2013 г. – Сам Бейли. 36-годишната съпруга и майка на две деца, която доскоро е работила като надзирател в затвора, сега е една от най-известните британки. На 24/03 излиза дебютният проект на Сам Бейли „The Power Of Love“ със записи на емблематични нейни изпълнения от предаването, както и дуети с Никол Шерцингер и Майкъл Болтън.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

pepi ( преди 10 години )
Анонимен ( преди 10 години )