IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зейнеб ще си прави лифтинга на Ким Кардашян

18 март 2014 12 40

Това е любимата процедура и на Деми Мур

Снимка: "На кафе"

Снимка: "На кафе"

На какво са готови звезди като Ким Кардашян и Деми Мур в името на вечната младост? Отговорите ще даде чаровната Зейнеб в утрешното издание на своята най-нова рубрика „Мисия красота“.

На живо в „На кафе“ тя ще се подложи на истинска плазмотерапия – известна още като вампирски лифтинг, процедурата е един от най-съвременните и модерни начини за подмладяване и освежаване на кожата. При него се взима кръв от вената, която се подлага на обработка с полезни вещества. Получава се „коктейл“ от клетки, който се инжектира в кожата, а резултатът е незабавно възстановяване на увредените тъкани и подхранване на кожата като цяло. Преди време, в своето риалити, на тази процедура се подложи и самата Ким Кардашян, с което предизвика доста бурни реакции. Те обаче не само отшумяха бързо, но още по-бързо спечелиха свои последователи – до вампирски лифтинг прибегна Деми Мур, а така също и почти всички дами, стъпили на червения килим по време на тазгодишната церемония по връчване на „Оскарите“.

Причината обаче, поради която Зейнеб ще се подложи на тази процедура, е не защото има нужда от нея, а защото е част от най-новата рубрика „Мисия красота“, която зрителите на предаването могат да следят всяка сряда.

Целта е да бъдат представени най-иновативните и модерни разкрасителни процедури и технологии, като успоредно с това, екипът на предаването ще ни среща и с едни от най-вълнуващите истории. „В началото очаквахме, че зрителите ще ни търсят най-вече за традиционни естетични процедури“, разказва Зейнеб. „Истината обаче е, че ежедневно получаваме писма с много драматични човешки истории. Аз самата вече съм прочела стотици и продължавам да чета нови с всеки изминал ден“, признава тя.

Още в първия епизод „Мисия красота“ направи щастлива една от своите зрителки – екипът на Гала ще подари усмивка и ново самочувствие на жена с над 90 % разрушени зъби, чието лечение вече започна. „Именно затова нашата рубрика не просто показва най-новото в разкрасителните процедури – много по-важно е, че тя сбъдва мечти“, допълва Зейнеб.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
толкова е симпатична Зейнеб, но с тези вежди и тези еднакви физиономии като се снима... ужас
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар