IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камелия призна, че не харесва Преслава

27 март 2014 12 56

Певицата в ексклузивно интервю

Камелия.

Камелия.

В последната събота от най-женския месец, точно в в 22:30 в „Поверително от NL“ по TV7, поразяващата уста – поп фолк певицата Камелия, се изправя срещу злия език Ива Николова.

В един титаничен сблъсък между любителката на оперното изкуство и най-скандалната фолк изпълнителка, Камелия ще признае, че вече не се страхува от провала, критиките, неодобрение или бръчките по лицето си.

43-годишната звезда вече 8 години пее на живо и не се срамува да признае, че от 3-4 години няма издаден клип. Според нея скандалите в поп-фолка се провокират от тези, които няма какво да покажат. Пред гост водещата Ива Николова, певицата с име на цвете не се притеснява да признае, че не харесва колежката си Преслава:

„Не харесвам Преслава. Не ми харесва комерса, по който се плъзна. Разминава се с моите усещания за музика. Пак е много талантлива, има много фенове. Но няма това обаяние в гласа, което мен ме печелеше. Старата Преслава ми харесва повече.“

Една испанска одисея ще изгрее в ефира, веднага след лайфа на най-мащабния риалити формат „Къртицата 2: Разтърсване.“ Какво правят Николета, Азис и Петко Димитров в Испания? Как две момчета и едно момиче се забавляват без половинките си на Иберийския полуостров? Кой гледа децата им докато ги няма и не ревнува ли бременната Яна от този приятелски воаяж? Отговорите на всички въпроси ще даде най-очакваният телевизионен таблоид.

Предаването стартира специален риалити проект „В легло с…“, в който водещата Николета Лозанова ще задава въпроси без цензура, без гост-водещ, без маска и грим – искрено и лично.

В първия епизод гостува кралят на поп-фолка Азис. „Искам да се върне времето, в което управляваше Тодор Живков. Тогава хората бяха щастливи, защото не знаеха колко са нещастни. Липсва ми времето на комунизма. Това са 80-те, когато съм роден. Всички хора бяха по странен начин спокойни.“ – сподели провокативния изпълнител. Какъв щеше да бъде ангелогласният певец, ако звездата му бе изгряла през 80-те? Защо го привлича историята на Северна Корея? Защо Азис не слуша музика и кое е нещото, което най-много мрази от българската музикална сцена? Азис пред обектива на Николета Лозанова – ексклузивно в най-новата рубрика от предаването, за което всички говорят.

Папарашките мрежи на „Поверително от NL“ уловиха следващия секссимвол в поп фолка Фикрет в доста унизителна ситуация. Какво принуждава възпитаника на престижното музикално училище „Любомир Пипков“ да се държи неприлично на улицата, видяха папараците на Николета Лозанова и нямат търпение да го покажат на верните си зрители.

Зоркото око пък на зрител от конкурса „Поверително от феновете“ улови фолк-фурията Сашка Васева. Когато всички смятаха, че стайлингът на дупнишката Мадона няма с какво да изненада, разкрепостената блондинка не спира да изумява.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

M M ( преди 2 години )
НЕ Я ХАРЕСВАШ, ЗАЩОТО НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА БЪДЕШ ПРЕСЛАВА С ТОЯ ГЛАС. САМО С ГОЛО НЕ СТАВА, ТРЯБВА ПЕЕНЕ
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
нито едната ме интересува, нито другата
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар