IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Албена Денкова чака с нетърпение първия си звезден танц

31 март 2014 11 40

Утре шампионката ни ще дебютира на сцената на Dancing Stars

Албена Денкова чака с нетърпение първия си звезден танц

„Очаквам с нетърпение първия танц утре. С Калоян се разбираме много добре и мисля, че и двамата имаме близко отношение към танците. Надявам се следващите два месеца да имаме възможност да покажем себе си не само като технически подготвени танцьори, но и да развием по-артистичната и творческа страна на танците“, сподели Албена Денкова за първия си танц, който ще видим утре от 20.00 часа по Нова.

Тя допълни, че се е съгласила да участва в най-бляскавото танцувално шоу, защото вярва, че между танците на паркет и уменията ѝ от фигурното пързаляне може да се получи много интересен микс, който да бъде вдъхновяващ за зрителите и чрез който тя ще съумее да пресъздава интересни образи с всеки танц.

„Тя е много заета, но изцяло отдадена и се раздава напълно по време на подготовката ни за шоуто“ – така Калоян описа тренировките с Албена в Москва. Двамата пристигнаха в петък и веднага се отправиха към залата, за да репетират своя първи танц в предстоящата Седмица на смеха в Dancing Stars.

Останалите двойки се готвят за следващите танцови предизвикателства в Седмицата на смеха в Dancing Stars. Ути Бъчваров става космонавт и с Елена ще представят страстно пасо добле.

Куикстеп ще танцуват още Албена Михова и Нана. Дарт Вейдър ще кацне на сцената на Dancing Stars, а в неговата роля ще бъде Наско Месечков, който ще танцува заедно с Нели като принцеса Леа. Мика ще се понесе във вихъра на салсата, а нейният партньор Тодор я заведе в истински салса клуб, за да усети емоцията от танца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )