IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уча се да не бия децата си, твърди Кали

9 април 2014 13 25

„Ако не се чувствам добре емоционално, късам с мъжа до мен“

Снимка: сп. Story

Снимка: сп. Story

Третият син на Кали засега само кротко спи в бебешкото си кошче. Просто защото още е на три месеца и му е рано да хукне след двамата си батковци, които не спират с весели викове да се гонят около масата. На шума, който двете момчета вдигат, майка им понечва да реагира остро, после се спира, поема дълбоко въздух и брои до 10, за да се успокои.

Така е, когато имаш 3 деца.

Вечер ги слагаш да спят и отиваш да пееш в клуб, където си длъжна да си във форма, за да забавляваш публиката. Прибираш се почти на сутринта, спиш едва 3-4 часа и хукваш да караш големите на училище и детска градина. После тичаш обратно вкъщи при бебето. Нямаш домашна прислужница, мъжът ти работи в друг град, но въпреки това си успяла кой знае как да седнеш и да учиш, и да защитиш успешно дипломната си работа. И въпреки всичко смяташ, че това е прекрасно. Така е минало за нея времето от последните месеци на бременността ѝ и първите след раждането на малкия Алекс. Сега, когато зимният сезон свърши, и мъжът ѝ Влади, който работи в туроператорска фирма, се прибра от Банско в София, на певицата уж малко трябва да ѝ олекне.

Но дали ще се случи? В голямото семейство тепърва предстои да се напасват характери и да се градят отношения, тъй като половинката на певицата почти не е живял с нея и трите деца накуп.

„Той много обича децата, остава да се сработи с тях като емоционалност. Иска му се, полага максимални усилия, но самата аз трудно се справям, какво остава за него. Понякога малко го напрягаме с нашите крясъци, иска му се да е по-тихо заради бебето, но аз му обяснявам, че докато той беше няколко месеца в Банско, ние си вдигахме същия шум и бебето си спеше. Надявам се да се справи, защото аз вече достатъчно ясно доказах – ако не се чувствам добре емоционално и усещам, че с поредния мъж в живота ми нещата не вървят, не стоя с него само заради това какво ще кажат хората“, категорична е Кали в интервю пред сп. Story.

А за нервите, които неминуемо хаби покрай палавите си момчета и непрестанните грижи за бебето, Кали споделя, че напоследък полага все повече усилия да сдържа гнева си и да не си позволява агресия към тях.

„Вече се опитвам да не си бия децата. Като не слушат изобщо и много се изнервя, напоследък се опитвам и да не им крещя, защото това е един порочен кръг, който трябва да се опитам да променя“, казва певицата.

„Когато бях малък, майка ми доста ме биеше. Добре, че взе да учи и да чете книгите по психология, та да се поправи“, доволен е големият ѝ син Жорко.

За бащата на третото си дете Кали споделя, че всъщност с Влади се оказали доста различни характери. Когато се запознали, тя се влюбила в него на плажа, в дискотеката, как се смее и забавлява с приятели. Решила, че е весел и безгрижен човек, момче на живота, което гледа отгоре на нещата и живее ден за ден. Оказало се, че въобще не е така. Любимият ѝ се показал като много отговорен човек, който премисля и претегля всичко, преди да го направи. Бил сдържан и много уважавал моралните ценности.

Влади не се притеснява, че жената до него е известна. Преди Кали имал връзки с други две популярни дами, с едната от които живеел под един покрив цели 7 години.

Източник: Dnes.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )
е, тази вече изобщо не я харесвам и не ме интересува!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар