IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Саня Илиева ще танцува в Dancing Stars

9 април 2014 13 38

Предаването превръща зрителки в „Принцеса на бала“

Саня Илиева.

Саня Илиева.

Саня Илиева – красивата актриса и съпруга на Ники Илиев ще се впусне в танците този четвъртък от 20.00 часа по Нова. Тя се включва в Dancing Stars в деня на елиминации, а неин партньор ще бъде Деан. „Никога не съм танцувала, но ми се струва много лесно”, заяви Саня преди началото на репетициите, а в момента вече може да влезе в положението на участниците в Dancing Stars и да признае, че танците изискват много усилия и жертви.

Саня дори обяви, че е твърдо решена в следващия филмов проект със съпруга ѝ нейната роля да бъде на танцьорка.

Друга изненада предстои на феновете на най-бляскавото танцувално шоу в ефира. От днес на официалната страница на Dancing Stars във Facebook стартира нова игра – „Принцеса на бала”. Чрез нея най-верните почитатели на шоуто ще имат уникалния шанс да спечелят някои от най-впечатляващите рокли, озарили дансинга този сезон.

Почти месец преди дългоочакваните абитуриентски балове, зрителите могат да се включат в надпреварата за първата награда –роклята на партньорката на Мариан Кюрпанов – Михаела, с която тя танцува валс на дансинга през март.

За да участват, Facebook феновете трябва да отговорят на специалното предизвикателство от екипа на шоуто, като дадат най-креативния и впечатляващ отговор на въпроса „Кое е най-ценното, на което Михаела научи Мариан на сцената на Dancing Stars?“. Победителят ще избере самият Мариан във Facebook още този четвъртък.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )