IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Антон Касабов разплака Галена

23 април 2014 10 10

С признанието, че обича повече осиновителя от биологичния си баща

Антон и Дорина.

Антон и Дорина.

„Най-запомнящата се година в моя живот“ – с това танцувално-емоционално предизвикателство трябваше да се справят обичаните български звезди в Dancing Stars миналата вечер.

Всеки един от тях отвори сърцето си и нарисува чрез магията на танца своята лична преломна история.

С фокстрота си Антон и Дорина представиха една драматична история за силата на обичта, която надделява над силата на кръвта.

„От 2006 година започнах да разбирам колко любов има в живота. Баща ми, който ме е отгледал, не е биологичният ми баща, а ме е осиновил. След повече от 30 години, моята майка ми го сподели – имала е любов с красавец от съседно село, трябвало е да се оженят, но той не се е появил... Много от близките ѝ са се отказали от нея, но не и тя от мен. Търсил съм баща ми, абсолютно копие съм му и след като го срещнах, усетих ужасно силно любов към бащата, който ме е отгледал.“, сподели през сълзи българският шампион Антон Касабов.

„Настръхнах цялата“, просълзи се Галена след силните откровения на Антон.

Олимпийската гордост Александра Жекова и партньорът ѝ Симеон изтанцуваха страхотен куикстеп, посветен на семейството на Сани.

„2014 година, тази година, ми донесе много радост и удовлетворение. Искам да посветя този танц на баща ми, той ми е дал страшно много.“, бе признанието на Александра, като дъщеря към баща.

„Много е упорита, нямаше 3 години, когато започна.“, похвали се бащата на Сани. Но след изпълнението на чаровната сноубордистка, дойде време и за оценките на многоуважаемото жури.

„Има разлика между куикстеп и ръченица“, поряза ги Алфредо Торес.

„Наистина танцът беше много труден, но го изтанцувах с много емоции“, каза на финала Александра със сълзи в очите. За следващия път двойките трябваше да изберат танц на своите колеги в „Предизвикателството на съперника“.

Те се стремяха да „бъдат коварни“ в избора на един от най-трудните танци. Албена Денкова и Калоян „прецакаха” Дарин и Ани с джитърбъг – суинг танц. Те им го върнаха с болеро.

Елена и Деан избраха фламенко за Михаела и Светльо, защото много ги харесват.

Александра Жекова и Симеон избраха диско за Нели и Наско, а капитаните-победители в отборното предизвикателство се спряха на контемпорари за Сани.

Дали ще успеят да се затруднят взаимно с избора на танци, ще разберем следващия вторник, от 20.00 часа по Нова.

Миналата вечер продължи с аржентинското танго на Нана и Мирослав по култовата мелодия от филма „Усещане за жена“.

Талантливият Дарин посочи 2005 година като най-емблематичната година от своя живот. „Тогава получих награда за изгряваща звезда“, сподели с плам в очите Дарин.

„Театърът не е начин на живот, той е животът!

Румбата на Албена Денкова пренесе зрителите от сцената на Dancing Stars 2014 до най-високото стъпало на шампионската стълбица.

2013 година се оказа най-значимата за младата Михаела. Тя и Светльо се опитаха да я пресъздадат на сцената с изключително жив, енергичен и младежки суинг.

Нели и Наско представиха истински феерично танго, а Нели сподели, че годината, която я е белязала завинаги, е 2003 г. Тогава нейният брат претърпява катастрофа и Нели и нейното семейство са прекарали 3 месеца в очакване той да отвори очи.

„Много го обичам и много се радвам, че е до мен“, сподели красивата Нели.

Крехката Елена призна, че за нея най-хубавата година е настоящата. Тя и Деан заложиха на чувствен и аристократичен валс, с който се опитаха да пресъздадат емоциите на хубавата Елена.

Отборното предизвикателство бе оставено за десерт и с пълно право. Михаела и Светльо, Антон и Дорина, Сани и Симеон, Дарин и Ани излязоха с огнено пасо добле. Агресивното им и страстно изпълнение раздвои журито, но те се обединиха около финалните 33 точки.

И точно когато публиката мислеше, че няма какво още да я разтърси по този начин, на сцената се появи отборът на Нели и Наско, Албена Денкова и Калоян, Нана и Миро и Елена и Деан. Тяхното танго успя да пребори зашеметяващото пасо добле на конкуренцията и финишираха с цели 38 точки.

С тази победа всяка една от двойките добави по 10 точки към индивидуалните си оценки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
страхотен мъж, много интелигентен!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар