IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деян Донков: С Радина се караме много рядко

24 април 2014 12 10

Актрисата признава, че Деян е голямата ѝ любов

Радина Кърджилова. Снимка: "Търси се"

Радина Кърджилова. Снимка: "Търси се"

Звездата от сериалите „Стъклен дом“ и „Фамилията“ – Радина Кърджилова, ще гостува в неделя в предаването „Търси се“.

Водещите на предаването – Меги и Нели, ще успеят да повдигнат завесата към личния ѝ живот и ще я срещнат с най-близките хора в живота ѝ. Изключително емоционална ще бъде срещата на Радина с нейните родители – баща ѝ Христо и майка ѝ Гергана.

„Най-трудният период беше нейният пубертет. Често бягаше от вкъщи, не се обаждаше и ни създаваше много грижи“, ще споделят те и ще допълнят, че винаги и във всичко стоят зад нея, а тя продължава да им липсва. „Липсва ми вкъщи да се прибере, да заспи на дивана“, признава майка ѝ Гери.

Какво е тяхното отношение към нейния любим – Деян Донков, зрителите ще разберат на 27 април от 11 часа по bTV.

Вълнуваща ще бъде срещата на актрисата именно с Деян, с когото тя ще се срещне на четири очи в студиото на „Търси се...“. „Най-много в нея ми харесва това, че е истинска, че е добър човек. Дори наскоро ми се наложи да лежа в болница и тя настоя да спи при мен в стаята, въпреки, че болниците я ужасяват“, разказва актьорът.

Той ще признае, че писанията за бурните им отношения с Радина нямат общо с истината. „Ние дори рядко се караме“, казва Деян.

„Това е моята голяма любов. Много го обичам“, ще сподели през сълзи и изключително развълнувана Радина. Меги и Нели ще срещнат актрисата и с една от най-близките ѝ приятелки сред актьорите – Маргита Гошева. Радина изключително много ще се зарадва на срещата, защото двете минават непрекъснато през големите забавления, ревове и приятелските споделяния.

„Тя е много непосредствена. Дава ми младост, която на моменти ми липсва“, ще признае Маргита.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )