IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бяло парти в центъра на София

25 април 2014 06 41

Облечете се в бяло и бъдете красиви за Mey и Mr. Moon

Бяло парти в центъра на София

Шеметните партита на лейбъла CODE се завръщат към цветния си вариант с парти на 9 май в клуб Тифани. Този път ключовият цвят ще е белият и ако всички фенове спазят дрескода и се облекат в бяло, то пространството на ул. „Денкоглу“ 12–14 ще заприлича на късче от ангелския рай.

Акцент на вечерта ще е тандемът на двама супер професионалисти на българската музикална сцена в момента – Mey и Mr. Moon. Техният soulful funky jazzy сешън ще накара и най-апатичните клъбъри да се раздвижат и със сигурност партито ще е белязано с коментари за най-доброто от много време насам.

Съпорт на тандема Mey & Mr. Moon ще е DJ Alex. Въпреки, че много хора свързват Mey с появата й в X-Factor и с факта, че тя се превърна в любимка на Пуджи Бел – барабаниста на Ерика Баду, с когото направи цели две турнета из Европа и записа албум, истината е, че Mey има много по-дълго CV в музиката.

Още като дете тя пее в детския радиохор, след това учи кларинет, пиано и саксофон в софийското Музикално училище „Любомир Пипков“, а днес – джаз и поп пеене в Музикалната академия.

Mr. Moon е не просто DJ. Също като Mey и той има зад гърба си сериозен музикантски бекграунд. Завършил е музикалното училище в Пловдив, а неговият основен инструмент са перкусиите. Застава официално зад пулта през 2002 г. Работата му като продуцент и ремиксатор прескача далеч границите на страната ни.

В портфолиото му са такива имена като Lisa Shaw, Atjazz, Marshall Jefferson, Dj LeRoi, Kinky Movement, Distant People, Yves Murasca & BK Duke, Stereo Mutants, Pablo Fierro и родните Tri-O-Five, Белослава, Любо Киров, DJ Desy, Тони, Freestyle, Bobo и др.Mey и Mr. Moon се срещат преди две години с идеята да създадат общ проект и скоро след това се ражда първото им съвместно парче „Freaky“, включено в самостоятелния албум на Mr. Moon. Общото между популярния DJ и продуцент и талантливата певица е музикантското им отношение към музиката, обединяваща в себе си пъстроцветен микс от funk, soul, r’n’b и house.

Съпортът на двамата – DJ Allex има дълъг стаж зад пулта – от далечната 1993 г. до днес. Негова запазена марка е умението да смесва модерния хаус с класиката в жанра.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )