IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адриана Лима и Марко Ярич се разделиха официално

3 май 2014 07 16

Причината вероятно е изневяра на баскетболиста

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

След няколко седмици, в които се обсъждаше евентуалната раздяла на звездната двойка Адриана Лима и Марко Ярич, ето, че най-накрая имаме официално потвърждение.

Говорител на двойката обяви, че след дълго обмисляне, двамата са взели окончателно решение да се разделят, след 8-годишна връзка.

Ангелът на Victoria's Secret Адриана Лима и сръбският баскетболист Марко Ярич съобщават за раздялата си в общо изявление:

„Благодарни сме, че сме родители на 2 прекрасни дъщери и ще продължаваме да си помагаме в отглеждането им.“

В изявлението си двойката моли медиите да проявят уважение към семейството им, особено като се има предвид, че предстои нова глава в семейните им отношения.

Все още не е ясна причината за раздялата им, но таблоидите усилено тиражират версията, че Марко е изневерил на „ангела“ с тяхна съседка.

Адриана и Марко са заедно от 2006-та година. Двойката има две дъщери – Валентина на 4 години и 19-месечната Сиена, които отглеждаха заедно в семейната си къща в Маями.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
ами, случва се и на известните, явно!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )