IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Люис Хамилтън и Никол Шерцингер показаха, че още се обичат

23 май 2014 10 22

Двойката се появява за първи път заедно след раздялата си миналото лято

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Никол Шерцингер и Люис Хамилтън се появиха за първи път заедно на официално събитие, след като окончателно се събраха преди няколко месеца. Шестгодишната връзка на певицата и състезателя от Формула Едно претърпя доста върхове и спадове. Двамата се разделяха на няколко пъти, като за последен път си бяха дали почивка през лятото на 2013-та.

През есента на миналата година обаче, те тихомълком се събраха, но отказаха да говорят за отношенията си. Сега те показаха, че връзката им е по-силна от всякога, присъствайки на галата „amfAR Cinema Against AIDS“, която се проведе в хотел „Du Cap- Eden – Roc“ в южната част на Франция.

35-годишната брюнетка показа сексапилната си фигура в тясна черна рокля, а приятелят ѝ Люис също изглеждаше доста добре в червения си смокинг.

Наскоро Никол подписа договор за 4.5 милиона щатски долара със Sony Records за издаването на своя втори, предстоящ албум, така че явно и личният и професионалният ѝ живот в момента са във възход. Никол и Люис започнаха да излизат заедно през 2007 г., но така и все не се решават да сключат брак, което според слуховете е основен проблем в отношенията им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
още малко и ще й изпаднат гърдите!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
13 ( преди 9 години )
Харесвам я, но деколтето и този път ми идва в повече.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар