IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрю Баримор: Семейството ме кара да се чувствам в безопасност

24 май 2014 05 47

Звездата признава, че дълго време нейните приятели са били нейно семейство

Дрю с мъжа си Уил; Снимка: Getty Images

Дрю с мъжа си Уил; Снимка: Getty Images

Дрю Баримор сподели, че семейството ѝ я кара да се чувства в безопасност и да се приема такава, каквато е. Актрисата разкри, че когато е била по-млада, е възприемала за свое семейство приятелите си, тъй като родителите ѝ не са участвали в живота ѝ (тя е известна с трудното си детство в Холивуд).

39-годишната звезда, която се омъжи за търговеца на изкуство Уил Копелман през 2012-та, едва отскоро оценява какво е това да усещаш семеен уют.

Баримор каза за списание Variety следното: „Оценявам термини като „модерно семейство“, но се радвам, че успях да създам традиционно семейство. Аз нямах никакво семейство доста дълго време от живота си и възприемах за такова приятелите си. Те даваха смисъл на живота ми, даваха ми любов и мотивация.“

Днес Дрю е майка на две дъщери, като малката – Франки е на няколко седмици. Тя добавя: „Мисля, че няма правило за това какво е идеалното семейство. Важното е то да те кара да се чувстваш в безопасност. Да усещаш безусловна подкрепа и любов.“ В момента Дрю промотира своя нов филм с Адам Сандлър „Blended“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )
Бая се е насновала мацката. Тя си беше предлазположена... Правилно говори, обаче. Дано й е за дълго.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар