IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Юлиан Константинов си счупи крака

26 май 2014 12 46

Фънки ще го замести като жури в шоуто „Като две капки вода“

Снимка: Като две капки вода

Снимка: Като две капки вода

Неприятен инцидент вкара члена от журито на шоуто „Като две капки вода” – Юлиан Константинов в болница. Късно снощи той е претърпял инцидент по време на абитуриентски бал и е счупил крака си.

„Добре съм, не се притеснявайте за мен!“, сподели Юлиан от болницата и увери зрителите, че заместникът му ще се справи перфектно.

Заради тази случка на неговото място днес ще седне не кой да е, а кошмарът на Къци – Фънки. Маги Халваджиян разбира за инцидента късно през нощта и естествено се притеснил кой ще замести днес в „Като две капки вода“ Юлиан. Той се чува с Фънки, който многократно отказа да гостува като гост-жури поради натоварения си график, но този път той се съгласи да се отзове

Сред участниците в „Като две капки вода“ днес ще има и герой с изваден мъдрец. Иво Танев не успял да издържи болката и се наложила операция. Днес ще го видим като Елвис Пресли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )