IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горещ флирт между Джейк Гиленхал и Рейчъл МакАдамс?

21 юни 2014 14 49

Макар и двамата да имат връзки с други, между тях прехвърчат искри

Снимка: архив, Reuters

Снимка: архив, Reuters

Отскоро вървят слухове, че Джейк Гиленхал и Рейчъл МакАдамс са най-новата звездна двойка в Холивуд.

Мълвата носи, че Джейк излиза на срещи с 35-годишната Рейчъл, а искрата между двамата е пламнала по време на снимките на общия им филм „Southpow“, който те все още не са завършили.

Звездата от филма „Планината Броукбек“ дори споделя за колежката си Рейчъл, че тя има“ пълния пакет от качества.“ Според източник на FemaleFirst.co.uk, актьорът сериозно си е паднал по красивата канадка. Той казва:

„Няма отричане на химията между двамата. Привличането между тях е постоянно. От момента, в който те започнаха да работят заедно, те се свързаха интелектуално и емоционално.“

Източникът на сайта допълва, че според самия Джейк Рейчъл е пълен пакет от качества: умна е, интересува се от различни видове изкуства, както и от политика и социални науки, и в същото време не е никаква надувка. А предимството ѝ, със сигурност е, че е прекрасна жена.

Но любопитното в случая е, че Джейк и Рейчъл не са свободни емоционално. И двамата имат сериозни връзки, като Джейк от 3 години е обвързан с колежката си Алиса Милър, а гаджето на Рейчъл е музикалният продуцент Патрик Самбрук. Но дали това ще се окаже сериозно препятствие за зараждащата се нова любовна двойка, предстои да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
"не е надувка" хаххаа, да ви имам изразите
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар