IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Децата на Стинг остават без наследство

23 юни 2014 07 39

Музикантът иска сами да печелят парите си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Децата на Стинг няма да наследят богатството му от 180 милиона британски лири, а и той твърди, че харчи парите си, съобщи в. „Мейл он сънди“.

Певецът заяви, че очаква тримата му синове и три дъщери да работят и добави, че няма да има много останало за наследяване. Децата му знаят това и рядко търсят помощта му, а и искат сами да си проправят път в живота.

Стинг не е единствената знаменитост, която очаква от децата си да бъдат независими. Известната майстор-готвачка Найджела Лоусън каза преди няколко години, че децата ѝ няма да имат финансова сигурност, защото е пагубно за хората да не трябва да печелят пари.

Стинг е на 62 години, старае се да се храни здравословно и тренира усилено. Не пуши, но пие. Пробвал е ботокс, но не смята да продължава, защото „не е чак толкова суетен“.

Опитал е всичко, което предлага животът на рокзвезда и е искрен за това. Голям успех в живота му е бракът му с Труди, а един от провалите – разводът с първата му съпруга и майка на двете му най-големи деца.

Източник: Dnes.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Правилно! Това е единственият начин да се справят сами с живота си, но едва ли ще могат да поддържат стандарта, на който са свикнали! Да се беше сетил по-рано, че е милионер!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар