IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе и Джей Зи пуснаха видео от сватбата си

26 юни 2014 12 48

Това са кадри, които никога не са виждани от феновете им

Снимка: Spalsh News

Снимка: Spalsh News

Повечето знаменитости искат да споделят кадрите от своя голям ден с лъскаво списание, което да им даде пари за това, но не и Бионсе и Джей Зи. Знаменитите съпрузи споделиха с феновете си клип от тяхната свръхсекретна сватба през 2008 г. Това се случи по време на първия концерт от тяхното ново турне „On The Run“ в Маями, в сряда (25 юни).

Домашният видеоклип направо подлуди тълпата, докато те изпълняваха песните „Forever Young“ и „Halo.“. От клипа стана ясно, че Бионсе се е омъжила за своя продуцент в традиционна бяла рокля и воал, а Джей Зи е бил в спретнат черен смокинг

От кадрите се вижда и как двамата са си направили своите еднакви татуировки с числото „IV“, както и как Джей Зи слага брачната халка на пръста на жена си. Четворката е много важна за съпрузите, тъй като те се женят на 4 април, нейният рожден ден е на 4 септември, а неговият – на 4 декември.

В клипчето лъчезарните родители показват и малката си дъщеря Блу Айви. Бионсе и Джей Зи се ожениха преди 6 години на малка церемония в Скарсдейл, Ню Йорк, на която са присъствали едва 40 души.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

pipinana ( преди 9 години )
nito poznavam horata , nito se interesuvam ot li4nia jivot na drugi i ot kliukite .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )