IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора излиза със сина на Томи Хилфигър

7 юли 2014 08 25

Певицата не страда дълго за диджея Калвин Харис

Рита Ора и Рики Хил излизат от заведение в Лондон; Снимка: Splash news

Рита Ора и Рики Хил излизат от заведение в Лондон; Снимка: Splash news

Певицата Рита Ора има нова любов в живота си, след раздялата с Калвин Харис. Според източник на FemaleFirst.co.uk звездата има връзка със сина на американския дизайнер Томи Хилфигър, Рики Хил.

Само преди ден певицата бе засечена от папараци в компанията на известния наследник на модната империя, но нейните приятели се опасяват, че той не е подходящ за нея. Според източника на сайта 24-годишният Рики е доста по-различен от шотландския диджей Калвин Харис.

Синът на Хилфигър е типичното лошо момче, няколко пъти е арестуван за притежание на дрога, докато Калвин беше чист в това отношение, много по-умерен и спокоен като характер.

Въпреки това Рита явно много си пада по Рики, след като двамата са решили да прекарат лятото заедно. Хил вече е в Лондон, където двойката бе засечена да излиза от известното заведение Nobu.

Източниците на FemaleFirst.co.uk твърдят, че той възнамерява да остане в английската столица цялото лято, за да бъде с Рита.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )