IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бориса Тютюнджиева проговори за връзката си с Андрей

8 юли 2014 08 44

Красавицата коментира за първи път отношенията си с тв продуцента

Снимка: LOVE style

Снимка: LOVE style

„Имам причини да мисля, че най-голямата любов може би вече ми се случва. Андрей е „необходима дивотия“ в летния ден. Той е национално богатство“, това признава Бориса Тютюнджиева в ново, ексклузивно интервю за списание LOVE style.

Красивата брюнетка за първи път проговаря за отношенията си с тв продуцента. Тя обаче, е категорична, че водещият по никакъв начин не я е толерирал по време на участието й в риалити шоуто „Къртицата“.

„Андрей е едно „зло“, което не пускаше фъндък на никого в името на професионализма и работата си“, казва моделката. „Всички участници се молихме да зърнем Иван в следващото изпитание. Аз специално ден и нощ се молих и за някоя и друга ядка, но не бях отразена“, добавя тя.

Дали след като вече смята, че е срещнала най-голямата си любов Бориса мисли за брак и деца? „Не мога да кажа, че отхвърлям идеята за брак занапред, но на този етап от живота си не вярвам до такава степен в силата на тази дума.“ 23-годишната красавица не мисли и за деца. В момента иска единствено да се отдаде на приятните хора около нея и на професионалните си ангажименти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

ani ( преди 9 години )
da be taq OVCA ako kaje che ne sa q pazili po vreme na shouto e nai-golqmata mizerna lujkinq na sveta
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
gost ( преди 9 години )
ami werojatno da, slu4wa se I e podplatena s mnogo nuli I mnogo wazmojnosti ....towa e strahotna kombinacia !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )