IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Памела Андерсън се развежда с Рик Саломон за втори път

9 юли 2014 06 57

Само 6 месеца, след като се ожениха

Памела и Рик. Снимка: Splash news

Памела и Рик. Снимка: Splash news

Половин година след като Памела се омъжи повторно за бившия си съпруг Рик Саломон, тя отново подава документи за развод.

Като причина за новата раздяла Памела посочва „непреодолими различия“. Дали това е истинският мотив за развода, не е ясно, при положение, че Памела и Рик са двойка от години. Но явно на еротичния модел вече ѝ е омръзнало да се опитва да съживи брака си след два неуспешни опита.

Говорителят на Памела помоли медиите и почитателите ѝ да уважат личното ѝ пространство през този труден период за семейството.

Звездата от сериала „Спасители на плажа“ първа разкри през октомври миналата година, че отново излиза с бившия си съпруг Рик, а през януари побързаха да се оженят. Тогава 45-годишната Памела сподели, че са много щастливи, но радостта им трая кратко, само 6 месеца.

Памела и Рик сключиха брак за първи път през 2007-а година. Но бяха съпрузи само за два месеца, след което анулираха брака си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
тези са като от сапунен сериал!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар