IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амброзио и Лима изгледаха падението на Бразилия

9 юли 2014 07 32

Еуфорията на красавиците не можа да помогне на отбора

Адриана Лима; Снимка: Instagram

Адриана Лима; Снимка: Instagram

Бразилските супермодели Алесандра Амброзио и Адриана Лима аплодираха своя национален отбор по време на полуфинала на Световното първенство по футбол вчера (вторник, 8 юли), но вместо горди, красавиците останаха супер разочаровани, подобно на всички бразилци.

Ангелите на Victoria's Secret дадоха подкрепата си за своята родина, която е страната-домакин на тазгодишния Мондиал, облечени в жълто-зелени тениски, но мачът се оказа доста инфарктен след като Бразилия падна от Германия с унизителния резултат 7-1.

Двете патриотични дами стискаха бразилския флаг и го целуваха със затворени очи, докато отборът им губеше съкрушително.

За разлика от тях, колежката им от Германия Хайди Клум беше на другия край на емоциите. Тя написа тази нощ в социалната мрежа следното:

„Можете ли да повярвате? Аз не мога. 1 ... 2 ... 3 ..... 4 .... 5 .... 6 ..... 7 ...“

Под това послание тя е пуснала своя снимка, застанала пред огромен телевизионен екран в дома си в Лос Анджелис. Хайди е покрила очите си с двете си ръце, но на лицето ѝ има огромна усмивка. Тя също е облечена в дънкови панталони, но носи черна тениска, на която гордо пише Deutschland (Германия).

Снимка: Instagram

Не такъв е случаят с Хайди Клум, която беше супер горда от националния си отбор на Германия и изпадна в еуфория, въпреки че не беше на стадиона; Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )