IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Ричи призна, че е сватосала девер си с Камерън Диас

10 юли 2014 08 20

Тя е в основата на връзката между Бенджи Мадън с актрисата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Никол Ричи разкри, че наистина е запознала Камерън Диас с брата на мъжа си Джоел Мадън – Бенджи. Дъщерята на Лайънъл Ричи е омъжена за певеца от групата „Good Charlotte“ – Джоел от 2010 г. насам и двамата имат син и дъщеря.

Никол потвърди, че е готова да поеме цялата „вина“ за новите романтични отношения между Камерън и Бенджи. „Готова съм да поема отговорността за всичко“, каза тя в тв предаване, добавяйки: „Одобрявам всичко, което би направило Бенджи щастлив. Аз съм предана към всички членове на семейството си и съм доволна, когато те са заобиколени с любов.“

Ричи също така разкри, че двете двойки вече са излизали на обща среща и нещата са минали много добре. 41-годишната Диас и 35-годишният музикант вече не крият връзката си и редовно се появяват ръка за ръка из улиците на Лос Анджелис и Ню Йорк. Самият той призна в интервю наскоро, че е „късметлия“ по отношение на новата си любов.

Медиите коментират, че Бенджи не е точно типажа за мъж на Камерън, тъй като в миналото тя излизаше предимно с горещи красавци, като Алекс Родригес, Джъстин Тимбърлейк, Джаред Лето и Мат Дилън.

Никол (с лилавата коса) на същото парти в началото на май, където е запознала Бенджи и Камерън; Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )