IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора се превърна от попзвезда в кинолегенда

12 юли 2014 07 21

Певицата е новото лице на Roberto Cavalli

Снимка: Roberto Cavalli

Снимка: Roberto Cavalli

Рита Ора представя новата рекламна кампания на Roberto Cavalli (есен-зима 2014). Британската попзвезда прилича на мургава Мерилин Монро в сесията на фотографа Францеско Карозини (новото гадже на колежката ѝ Лана Дел Рей).

23-годишната Рита, която напоследък беше лице на много модни брандове като Rimmel, Аdidas, Material Girl и DKNY, е снимана в апартамент в Ню Йорк с пищен дизайн. Съблазнителната звезда изглежда по-гореща от всякога в дрехите на италианския лейбъл като освен това тя разкрива супер-тонизираната си форма и плосък корем в някои от кадрите.

Идеята на новата кампания на Cavalli е да срещне хората с неустоимата привлекателност и да им вдъхне емоцията на съблазняването, характерна за божествената киноикона Мерилин. Иначе дрехите от новата колекция на италианския дизайнер са си в неговия познат стил – прилепнали по тялото, секси модели с различни животински и флорални принтове.

Междувременно, според последните слухове Рита, която наскоро се раздели с диджей Калвин Харис, е започнала да излиза със сина на американския дизайнер Томи Хилфигър, така че скоро може да я видим и в кампания на този бранд.

Вижте снимките на Рита за кампанията в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )