IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мелани Грифит подхвана ремонт след раздялата с Антонио

11 юли 2014 06 51

Така звездата отвлича вниманието си от предстоящия развод с испанеца

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мелани Грифит е започнала грандиозен ремонт на апартамента си в Ню Йорк, след окончателната си раздяла със своя съпруг Антонио Бандерас. Актрисата е наела екип от дизайнери, които да редекорират жилището ѝ, така че то да пасва по-добре на живота ѝ на необвързана жена.

56-годишната звезда от хита „Работещо момиче“ подаде молба за развод преди един месец. С тази стъпка тя иска да сложи край на 18-годишния си брак с испанския актьор. В момента Мелани се е фокусирала най-вече върху обновяването на луксозния си дом в Голямата ябълка.

Двамата с Бандерас притежават още къщи в Лос Анджелис и Аспен, Колорадо. Грифит обаче предпочитала да прекарва времето си в Ню Йорк, в дома си с гледка към „Сентрал Парк“. В жилището на блондинката има и две спални, отделени за дъщерите ѝ – 24-годишната Дакота Джонсън (от брака и с Дон Джонсън) и 17-годишната Стела Бандерас (от брака ѝ с Антонио).

Ремонтът не е единственото нещо, което звездата е предприела напоследък. Освен това тя е започнала да ходи на процедури за лазерно отстраняване на татуировката ѝ с името на Антонио, която се намира на едното ѝ рамо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )