IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу и Крис Мартин са се събрали?

11 юли 2014 12 25

Уж отчуждените съпрузи го играят „перфектно семейство“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Гуинет Полтроуи Крис Мартин продължават да подхранват спекулациите, че отново са заедно, след като вече на няколко пъти през последния месец са хващани от папараците да излизат заедно.

Двойката, която обяви своята официална раздяла през април т. г., все още живее заедно и досега нито един от съпрузите не е подал молба за развод. Актрисата от „Железният човек“ и вокалът на групата „Coldplay“ са били засечени вчера (10 юли) да се хранят в ресторант в Хамптънс заедно с двете си деца – 10-годишната си дъщеря Епъл и 8-годишният син Моузес.

Очевидец на ситуацията, разказва пред вестник „New York Post“ следното: „Те се държаха като двойка и изглеждаха като едно щастливо семейство“. Според други източници 37-годишният Крис и 41-годишната Гуинет опитват да спасят брака си. „Те не са взели някакво конкретно решение да се съберат, но и практически не са се разделили. Прекарват доста време заедно и се държат като млада влюбена двойка, дори когато са без децата“, твърди друг източник.

И Мартин, и Полтроу са споделяли в интервюта, че много се обичат и уважават, така че не е изключено да са започнали да изглаждат разногласията помежду си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
би било добре, изглеждат хармонична двойка!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар