IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бруклин Бекъм чиракува при Гай Ричи

14 юли 2014 08 36

Големият син на Дейвид и Виктория придобива професионален опит

Бруклин (в ляво) с баща си и двамата си братя на финала на Мондиала; Снимка: Getty Images

Бруклин (в ляво) с баща си и двамата си братя на финала на Мондиала; Снимка: Getty Images

Бруклин Бекъм е започнал да стажува при Гай Ричи. Най-големият син на Дейвид и Виктория е прекарал една седмица на снимачната площадка с британския режисьор като всяка сутрин е забелязван да идва в къщата, докарван от известния си баща.

15-годишният младеж е прекарвал около пет часа всеки ден в изучаване на работата на режисьора на „Шерлок Хоумс“. Преди това момчето пък пробва да работи в кафене. Източник твърди пред вестник Sun, че семейство Бекъм иска четирите им наследници да не растат като привилегировани деца, а да научат стойността на парите.

Бившият футболист и дизайнерката имат трима сина – Бруклин, Ромео и Круз и една дъщеря Харпър. „Бруклин може да живее отрупан в лукс, но момчето е много скромно и упорито“, казва вътрешен източник.

Семейство Бекъм живеят в огромно имение в Западен Лондон, което се оценява на 50 милиона британски паунда. То има седем спални, басейн, кино, библиотека и паник стая. Според слуховете Дейвид и Виктория имат петима служители в домакинството, включително готвач и бавачка. Икономът им пък е работил преди в Бъкингамския дворец.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )