IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеф Голдблум се сгоди

16 юли 2014 14 42

61-годишният актьор ще се жени за 31 години по-млада жена

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Джеф Голдблум се сгоди за приятелката си, след като тя каза „ДА“ на предложението му за брак, по време на почивката им в Хавай.

61-годишният актьор от филмите „Джурасик Парк“, „Денят на независимостта“ и „Сутрешен блок“ смята да сключи брак с 30-годишната Емили Ливингстън, която е бивша състезателка по художествена гимнастика от Канада и настояща артистка в „Цирк дьо Солей“.

Джеф използва социалните медии, за да разкрие щастливата новина на феновете си. Освен това той сподели няколко снимки в Instagram, включително кадър в близък план на годежния пръстен на бъдещата булка.

Голдблум е бил женен два пъти преди това. Първо за Патриша Галия, а после за актрисата Джина Дейвис, но няма деца.

Освен това той изглежда невъзмутим за голямата възрастова разлика между себе си и бъдещата си съпруга. „Когато хората се запознаят с Емили казват, че тя е вълшебна и много сладка и че са щастливи за мен“, сподели той наскоро в интервю, добавяйки че жените на неговата възраст му „навяват скръб“.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )