IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездите и техните странни професии преди славата

23 юли 2014 10 49

Ще се изумите!

Снимка: Оutnow.ch

Снимка: Оutnow.ch

Много холивудски знаменитости са се занимавали с какво ли не преди да пробият в шоубизнеса. Много от тях полагат големи усилия, за да скрият предишния си опит като черноработници или чистачи в някое заведение, но рано или късно истината изплува. И няма за какво да го крият!

Все някак трябва да се печелят пари, а в някой прекрасен слънчев ден, късметът може и да ти се усмихне! Но трябва да признаем – някои от предишните професии на знаменитостите са наистина странни и неочаквани.

Ето някои от тях!

Брад Пит работил като пиле талисман за ресторант за бързо хранене

Можете ли да си представите? Този преуспял красавец с блестяща кариера в киното, „Оскар“ за продуцентство и неотразимо секси съпруга (Анджелина Джоли) да размахва крилца, облечен като пиле?! Но това е просто период от живота. Малко хора се раждат със златна лъжичка в устата.

Упи Голдбърг е работила като гримьор на починали хора

Една от най-странните професии, които би могла да си избере забавната Упи е именно тази – на разкрасител на починали хора. Можела да бъде служителка в офис или магазин, но не! Е, трябва да има и такива хора! Поне докато не станат мегазвезди!

Чанинг Тейтъм е работил като... стриптийзьор!

Ето защо се справи много добре в ролята си от филма „Magic Mike“. Изпълненията му бяха доста убедителни! Кой би предположил, че Чанинг вече има опит в тази сфера.

Джийн Симънс е бил начален учител

Легендарният вокалист и бас китарист на Kiss Джийн Симънс е бил детски учител преди да се превърне в рокзвезда заедно с групата си. Преди да стане известен сме сигурни, че много родители са били скептични хеви метъл фен да обучава децата им. Но след успеха му днес сигурно са горди, че именно Джийн Симънс е преподавал на децата им!

Матю Макконъхи е бил чистач в курник!

Трябва да сме много щастливи, че това е била само временна работа за него! В противен случай светът щеше да се лиши от един блестящ актьор с изкусителна визия! По онова време Матю е бил студент и е припечелвал чистейки места, в които не бихте искали да влезете.

Джордж Клуни е бил продавач на обувки

Сетихме се за легендарния Ал Бънди от комедийното шоу „Женени с деца“. Е, за съжаление, той нямаше късмета на Джордж и си остана заклет продавач на обувки до края на сериите, но пък се радваме, че киното се сдоби със звездата на Клуни! За миг помечтахме той да ни консултира за новите сандалки за лятото...

Род Стюард работил като гробар

Както се вижда, Холивуд е доста свързан в миналото си със смъртта – гримьори на мъртъвци, гробари! Преди да стане известен и успешен музикален изпълнител Род Стюард се е заминавал с неприятната задача да копае гробове, но не обича да говори за това. И го разбираме.

Кристофър Уокън – укротителят на лъвове!

Да си признаем – никак не сме изненадани... Някак лесно можем да си представим очарователната лудост на Уокън впрегната в дресура на животни! Толкова му отива, харизматичният му и завладяващ поглед са повече от подходящи за тази професия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Харисън Форд - дърводелец. :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
хахаха, забавно! явно и те са хора!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар