IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вергара и Манганиело вече демонстрират, че са двойка

28 юли 2014 09 24

София напълно забрави за своя годеник

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

София Вергара и Джо Манганиело вече се появяват, държейки се за ръце, без да крият, че са двойка. Двамата актьори в момента са на първата си романтична почивка в Маями. 42-годишната звезда от „Модерно семейство“ и красивият 37-годишен актьор от сериала „Истинска кръв“ са заедно само от около два месеца, но явно нещата започват да стават сериозни.

Изглежда, че колумбийската звезда напълно е забравила за ексгоденика си Ник Льоб и изобщо не се притеснява да проявява публична привързаност към Манганиело. Вергара, която е най-високоплатената телевизионна актриса в САЩ, вече не се отделя от новия мъж в живота си.


Двамата секси актьори се запознаха за първи път по време на официална вечеря в Белия дом в началото на май месец т. г., на която тя се появи с Льоб. Явно обаче, страстта между нея и Джо се е разгоряла мълниеносно, защото веднага след срещата си с него, тя заряза Ник, с когото беше заедно цели 3 години. Манганиело, от своя страна, досега не е имал връзка с известна жена от Холивуд и винаги е бил дискретен по отношение на личния си живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари