IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кендъл Дженър си хвана гадже – баскетболна звезда

28 юли 2014 10 54

Сестрата на Ким Кардашян флиртува с Чандлър Парсънс

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сестрата на риалити звездата Ким Кардашян – Кендъл Дженър в момента изживява летен флирт с баскетболиста от NBA Чандлър Парсънс. Кендъл, която в последно време се изявява като успешен модел, е видяна през почивните дни на среща със спортиста и група приятели.

18-годишната брюнетка и 25-годишният Парсънс са излезли заедно на ресторант в Лос Анджелис със сестрата на Кендъл – Кайли и други двама техни приятели, но според очевидци, всъщност красавицата и баскетболната звезда са били на среща, а компанията им е била за заблуда на папараците.

Вестник „New York Post“ пише, че двамата са флиртували цяла вечер и че са се държали като двойка. Наскоро Кендъл и Ким бяха в Далас, за да представят новата си модна линия, Чандлър пък наскоро подписа тригодишен договор за 46 милиона щатски долара с отбора „Далас Маверикс“.

По-рано тази година мис Дженър изживя кратък роман с британския певец Хари Стайлс, като двамата все още са добри приятели.

Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Много красиво момиче:) Страхотно тяло и излъчване
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )