IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зак Ефрон сподели на Беър Грилс, че преди е „живял за уикенда“

31 юли 2014 08 04

Актьорът участва в предаването на знаменития пътешественик

Снимка: NBC

Снимка: NBC

Зак Ефрон сподели пред топ водещия Беър Грилс (от предаването по Дискавъри „Оцеляване на предела“), че преди да влезе в клиниката за лечение на своя алкохолизъм, е „живял единствено за уикенда“.

Зак прекара няколко месеца във въпросното медицинско заведение през 2013 г. Днес 26-годишният Ефрон, който нашумя преди години със сериала на Дисни „High School Musical“, е един от водещите млади актьори в Холивуд, а кариерата му набира все по-голяма скорост.

Зак участва в шоуто на Беър „Running Wild“, излъчвано в САЩ, а по време на предаването двамата мъже започват забързана и доста объркана дискусия за трудния път на Зак през известността.

Той споделя на Грилс следното: „Трудната част в Холивуд никога не е била самата работа. Най-големите предизвикателства са от социален характер. Чувствах се под огромен натиск да бъда добър модел за подражание, но дойде момент, в който ме беше грижа единствено кога ще дойде уикендът. Нямах търпение да изляза и да се забавлявам.“

В шоуто на Беър Зак разкрива още, че освен че е пиел прекалено много алкохол, в един момент е попаднал и в грешната компания, която му е повлияла още по-зле.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
и аз не го познавам, но бих желала
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
... ( преди 9 години )
ne go poznavam . Ne se interesuvam ot kliuki za razni hora
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар