IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зак Ефрон и Мишел Родригес продължават романа си

1 август 2014 08 14

Двамата се събраха на яхта на остров Ибиса

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Зак Ефрон очевидно има сериозни намерения към последното си гадже – актрисата от „Бързи и яростни“ Мишел Родригес. Явно 26-годишният холивудски красавец не се притеснява нито от факта, че Мишел е с десетина години по-възрастна от него, нито че е бисексуална, а последната ѝ връзка беше с жена и по-точно с топмодела Кара Делевин.

В четвъртък (31 юли) Зак се присъедини към Мишел и нейната компания (сред която е и Джъстин Бийбър) на луксозна яхта на остров Ибиса. Родригес се намира в Европа от няколко дни, докато Ефрон имаше ангажименти в Лос Анджелис и успя едва вчера да долети до Испания, за да прекара повече време с новата жена в живота си.


Най-дългата връзка на Зак до момента е била с колежката му от сериала на Дисни „High School Musical“ Ванеса Хъджинс, с която беше цели четири години до 2010-та. През 2013-та той излизаше за кратко с актрисата Лили Колинс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

пепи ( преди 9 години )
много харесвам Мишел - много дива мацка!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар