IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бийбър се занася с друг модел на Victoria's Secret

2 август 2014 07 00

...след като потвърди аферата си с Миранда Кер

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Преди няколко дни стана ясно, че аферата между Миранда Кер и Джъстин Бийбър от края на 2012-та, за която имаше само слухове, е била истина. Във вторник (29 юли) бившият съпруг на топмодела – Орландо Блум налетя да бие канадския поп певец в заведение на остров Ибиса, след като Джъстин подметна на актьора, че е имал интимни отношения с Кер.

Вчера пък провокаторът Бийбър пусна на страницата си в социалната мрежа своя снимка с друг красив ангел на Victoria's Secret – Шанина Шейк. От кадъра става ясно, че двамата са на почивка заедно и то на луксозна яхта.

20-годишното лошо момче на поп музиката и 23-годишната австралийка позират закачливо, а той е написал иронично под снимката: „Аз в компанията на красивата Шанина Шейк, но не започвайте със слуховете, че сме гаджета...“


Явно Бийбър е фен на Леонардо ди Каприо, който ходи само с руси модели на Victoria's Secret и смята да върви по неговите стъпки, но засега залага на брюнетките.

Джъстин и Шанина на яхтата; Снимка: Splash News

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари