IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Гарнър очаква четвърто дете?

4 август 2014 12 00

Според последните слухове актрисата е бременна отново

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Според последните слухове Дженифър Гарнър и Бен Афлек очакват четвъртото си дете заедно. Актрисата напоследък се появява облечена в по-свободни дрехи и има видимо наедрял корем, който доста наподобява бременност.

Семейство Афлек вече имат две дъщери - Вайлет на 8 и Серафина на 5 години и един син Самуел, който е на две годинки. След раждането на третото си дете Гарнър, която вече е на 42 години, заяви, че няма планове да ражда повече, но че съпругът ѝ много иска още едно дете.

В началото на тази година се появиха слухове, че в брака на Джеифър и Бен има доста проблеми за решаване, най-вече покрай неговата пристрастеност към хазарта.

Двойката дори е посещавала брачен консултант (звездата от "Арго"  беше изгонен от казино в Лас Вегас в началото на 2014-та, защото беше хванат да брои карти).


Съпрузите наскоро отпразнуваха своята девета годишнина от сватбата си и явно са решили да изгладят нещата помежду си и да добавят още един член към своето многолюдно семейство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари